Tretman gipsane bermude

Jedan od danas najpopularnijih i najdelotvornijih body-wrap tretmana je tretman Gipsanih bermuda koji su pravo rešenje za korekciju obima butina.
Oligoelementi u tretmanima imaju funkciju aktivatora i pojačavaju dejstvo aktivnih supstanci u tretiranim zonama. Silicijum ima ulogu stvaranja vezivnog tkiva, magnezijum daje funkcionalnost i integritet strukturnih tkiva, bakar podstiče stvaranje elastina u koži, gvožđe jača kožu i podiže tonus, dok cink deluje kao snažni antioksidant, jačajući odbrambenu moć kože.


Najpre se na kritične regije, butine, bokove i stomak, laganom masažom nanosi poseban losion i serum sa oligomineralnim kompleksom, a potom se uz blagu masažu nadovezuje stručna limfna drenaža uz pomoć preparata koji se zove oligodren. Ovim postupkom se otvaraju limfni putevi i pokreće proces detoksikacije koji će trajati tokom celog tretmana.
Na limfnu drenažu se, u daljem postupku ponovo nadovezuje blaga masaža sa utrljavanjem aktivnih supstanci koje deluju na celulit i masne naslage, i oligotona za zatezanje opuštene kože. Na kraju sledi oligomaska koja se stegne kao gips i ostavi da deluje. Nakon tretmana koji 40 minuta obično se izgubi više od dva litra suvišne tečnosti. Cena tretmana je 2500 din!

Adresa

Jelene Ćetković 12, 11000 Beograd
800 metara od Trga Republike